Tandlæge nær Espergærde

 

Er du på udkig efter en ny tandlæge? Og vægter du tryghed samt faglighed højt? Så er vi hos Tandlægerne Strandgade 75, ikke langt fra Espergærde, et oplagt valg for dig. Der er nemlig mange gode grunde til at blive ny patient hos os.

Vi er et lille men solidt team af fagfolk bestående af en tandlæge og en klinikassistent, som med afsæt i tæt samarbejde og et højt fagligt niveau sikrer dine tænders sundhed og dit velbefindende. Som personale sørger vi for at efteruddanne os hvert år, så vi kan sikre vores høje faglige niveau.

Ikke nok med at vi i klinikken arbejder professionelt, så vægtes vores mange patienters individuelle ønsker og behov højt. Dette kommer særligt til udtryk i klinikkens indretning, hvilket er udvalgt i håbet om at imødekomme så mange patienters smag og behag som muligt. Hos Tandlægerne Strandgade 75 finder du således en hyggelig tandlæge nær Espergærde, der har dig og dine tænder i højsædet.

Et bredt udvalg af behandlinger nær Espergærde

En god tandlæge tilbyder lige præcis dén type behandling, som du har brug for. Af denne simple grund tilbyder vi hos Tandlægerne Strandgade 75 en lang række forskelligartede behandlinger, således at vi favner bredt og er behjælpelige i enhver tænkelig situation. Så uanset om du har knækket en tand, fået et hul eller blot har brug for en tandrensning, står vi klar til at hjælpe.

Indimellem kan det også være nødvendigt at få foretaget større indgreb såsom rodbehandlinger, tandbroer og tandimplantater, hvilket vi naturligvis også formår at foretage efter nyeste teknikker og med moderne udstyr. Vores klinik har de seneste 40 år fungeret som en henvisningsklinik, og vi modtager derfor mange henviste patienter fra Helsingør, Espergærde og Humlebæk, der har behov for kirurgiske behandlinger. Her sørger vi altid for, at du som ny patient i vores praksis ved præcis, hvad der kommer til at ske. Det skal gerne sikre et vellykket behandlingsforløb, hvor du har tillid til os.

Fælles for alle typer af behandlinger er desuden, at vi tilstræber at foretage så smertefri behandling som overhovedet mulig. Dét er at foretrække for både dig som patient og os som fagfolk.

Kontakt Tandlægerne Strandgade 75

Finder du vores klinik, ambitioner og behandlingsmuligheder tiltalende, hører vi gerne fra dig, og vi hjælper dig til at blive ny patient i klinikken. Og det har aldrig været nemmere at skrifte tandlæge. For skifter du tandlæge til Tandlægerne Strandgade 75 indhenter vi hurtigt og enkelt din journal fra din tidligere tandlæge gennem vores digitale journalsystem.

Uanset om du ønsker at bestille en tid eller brænder inde med et specifikt spørgsmål, kan du kontakte tandlægen nær Espergærde alle hverdage fra kl. 08:00. Vores klinik i Helsingør ligger på Strandgade 75B 1. Det er altså både nemt og hurtigt at komme til klinikken fra nærområder såsom Espergærde.

Vi står klar til at forebygge såvel som at behandle de tandproblemer, som du måtte have. Vi ser frem til at se dig og dine tænder i vores klinik!

Få stort set alle behandlinger i vores klinik

Få en tid i klinikken

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt med en tid i klinikken til dig.

Rodbehandling

En rodbehandling er nødvendig, hvis tandens nerve er gået til grunde eller er på vej til at dø. Ofte vil tandnerven dø som følge af en betændelse. 

Læs mere her →

Tandkroner

Hvis en tand er ødelagt i sådan en grad, at en almindelig plast- eller sølvfyldning ikke er tilstrækkelig, kan man genopbygge og forstærke tanden ved at give den en krone.

Læs mere her →

Plastfyldninger

Plast er typisk vores foretrukne materiale til fyldninger. Klinikkens tandlæger anvender kun undtagelsesvist sølv, når det er den eneste forsvarlige løsning. 

Læs mere her →