Har du brug for akut tandlægehjælp nær Helsingør?

Tandproblemer kan opstå fra det ene øjeblik til det andet, og nogle gange er smerterne så store, at de ikke kan vente til tandlægen har en normal tid. Oplever du akutte tandsmerter, eller ønsker du bare at være forberedt, hvis uheldet en dag skulle være ude, giver vi hos Tandlægerne Strandgade 75 dig her en guide til, hvordan du skal forholde dig, når/hvis du oplever pludselige tandulykker eller -smerter i Helsingør eller omegn.

Hvis du oplever milde tandsmerter

Tandpine er selvfølgelig altid ubehageligt, men nogle gange er der tale om mindre spændinger, der sagtens kan mildnes med almindelig håndkøbsmedicin, indtil man kan få en tid hos tandlægen dagen efter. Her kan man med fordel benytte en kombination af Ibuprofen og Panodil, men bliver smerterne ved eller intensiveres de i styrke, skal man selvfølgelig kontakte en akut tandlæge nær Helsingør, eller hvor man nu end bor.

Hvis du har brug for en akut tandlæge

Oplever du voldsomme smerter, eller har du været ude for en ulykke, hvor dine tænder er blevet beskadiget, fx slået ud, knækket eller revnet, har du behov for en akut tandbehandling. Hos Tandlægerne Strandgade 75 har vi hver dag reserveret tider til akutte tandbehandlinger i vores klinik i Helsingør, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på at kunne modtage den nødvendigt behandling i vores åbningstider.

2018-09-11T10:28:33+00:00november 28th, 2017|Uncategorized|

About the Author: