footer-part3-bg

Tandlægerne Strandgade 75

Helsingørs hyggeligste tandklinik

Kosmetisk tandpleje2018-09-11T10:28:32+00:00

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er navnet på den del af vores mange tandbehandlinger, som centrerer sig om tændernes udseende.

Når vi udfører kosmetisk tandpleje har vi således ikke fokus på konkret behandling af tand- og tandkødssygdomme, men vi arbejder i stedet med at forbedre dine tænders æstetiske fremtoning – uden at gå på kompromis med dine tænders sundhed.

Tandblegning – få hvidere tænder

Udover at fokusere på at have sunde tænder vægter en større og større del af vores patientgruppe det også højt, at deres tænder skal se sunde ud. For de fleste mennesker er sunde tænder lig med hvide, lige tænder uden skader.

Ikke desto mindre oplever mange, at deres tænder ikke er så hvide, som de drømmer om. Visse mad- og drikkevarer leder til misfarvninger af tænderne, som giver dem et markant mere gult og i visse tilfælde gråt udtryk.

Med tandblegning kan vi heldigvis give dig de hvide tænder, du ønsker dig. Vi tilbyder tandblegning, som effektivt går ind og påvirker de misfarvende stoffers kemiske sammensætning, således at disse ikke længere er til hindring for dine tænders hvide farve. Der findes både teknikker til at foretage tandblegning på klinik og i hjemmet.

Kosmetisk tandpleje og plast

Har du knækket eller slået en tand? Eller er en eller flere af dine tænder på anden vis blevet beskadiget? Så kan vi tage hånd om problemet ved hjælp af plast.

En tand kan nemlig repareres og genopbygges med plast, hvilket giver tænderne et flottere og mere ensartet udtryk. Vi bruger også plast til at lukke mellemrum mellem tænder – eksempelvis fortænder – og således er plast et vigtigt materiale inden for kosmetisk tandpleje.

Som en del af vores kosmetiske tandpleje tilbyder vi også at udskifte sølvamalgamfyldninger med plastfyldninger. På denne måde slipper du for de sorte fyldninger og får i stedet en æstetisk flottere løsning.

Simpel og diskret tandregulering

Kosmetisk tandpleje indebærer ikke alene tandblegning, tandopbygning og plastarbejde men også tandregulering.

Du har mulighed for at få rettet dine tænder på mere diskret vis end tidligere, da aftagelige plastskinner i dag er en af de foretrukne former for tandregulering. Du kan således få et mere lige og harmonisk tandsæt og samtidig slippe for de traditionelle og meget synlige bøjletyper.