Spar 979 kr på tandblegning

Spar 979 kr på tandblegning – bestil en tid inden 1. november 2016
Er du ked af misfarvede tænder, der bærer vidnesbyrd om indtag af farveholdigt mad og drikke såsom kaffe, te og tobak? Så er en tandblegning hos Tandlægerne Strandgade 75 løsningen! Dine tænder er noget af det første, dine medmennesker møder – dit varemærke og dermed basis for mange førstehåndsindtryk. Netop derfor fortjener de ekstra pleje og vedligeholdelse. Med en tandblegning sikres du et naturligt lysnet smil.

Kommer du inden 1. november, får du 979 kr i rabat på din tandblegning!
Der er meget få bivirkninger forbundet med tandblegning. Der kan forekomme øget følsomhed, irriteret tandkød samt isninger i tænderne i de efterfølgende dage. De fleste oplever dog, at bivirkningerne fortager sig efter få dage.

Kan alle typer tænder bleges?
Ikke alle misfarvede tænder kan bleges. Har du for eksempel fyldninger eller keramiske kroner, kan disse ikke bleges. I værste fald vil proteserne misfarves i en sådan grad, at de skal udskiftes. Det er derfor yderst vigtigt, at du rådfører dig med en tandlæge, inden du starter en behandling.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 står vi altid klar til at vejlede dig til det bedste resultat. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning, og du er altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med spørgsmål om valg af tandblegninger.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan have en samtale om behandlingen, og svare på alle de spørgsmål, du må sidde med.

Læs mere om behandling med tandimplantater her.

2018-09-11T10:28:33+00:00september 28th, 2016|Uncategorized|

About the Author: