footer-part3-bg

Tandlægerne Strandgade 75

Helsingørs hyggeligste tandklinik

Invisalign2018-09-11T10:28:32+00:00

Invisalign

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en moderne tandreguleringsmetode, der på nem og diskret vis retter dine tænder til den ønskede position. I modsætning til de velkendte ‘togskinner’ er Invisalign skinnen gennemsigtig og derfor ikke på samme måde skæmmende for udseendet, mens du er bærer den.

Invisalign er desuden udviklet, så den er behagelig at have på og kan tages ud i forbindelse med måltider og tandbørstninger.

Kunne du godt tænke dig et flot lige smil, kan vi med Invisaling skinnen sikre, at du får præcis det smil, du drømmer om.

BESTIL TID

 

Hvordan foregår behandlingen?

Når behandlingen skal påbegyndes laver vi en behandlingsplan, scanner dine tænder og viser dig, hvordan du kan forvente slutresultatet vil komme til at se ud.

Herefter specialfremstilles en række tandskinner, som du skal bære i 1-2 uger ad gangen, så dine tænder gradvist bevæger sig mod den ønskede position.

Imens du bærer dine skinner, vil du besøge klinikken til nogle eftersyn, hvor vi undersøger dine fremskridt, og du har mulighed for at stille spørgsmål i forbindelse med behandlingen.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor lang tid behandlingen tager, men ofte vil tænderne være i den rette position efter 6-12 måneder.

tandregulering i Helsingør

Efter behandlingen

For at sikre at dine tænder forbliver i deres nye flotte position anbefaler vi ofte, at du får en nat-/dagskinne, som skal bruges 16 timer. Dette sikrer, at de ikke bevæger sig tilbage til den oprindelige placering. Det vil vi altid rådgive dig omkring, når din behandling er færdig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til tandregulering med Invisalign eller vil du gerne bestille en tid til en samtale om dine ønsker for tandregulering, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til klinikken på 49 21 02 48 eller skriv via kontaktformularen.

Vi hjælper dig gerne med at få et flot lige smil.