Helsingør
TANDLÆGERNE
BEKKER-GREGERSEN
TANDLÆGERNE STRANDGADE 75
HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

KNÆKKET TAND

Er din tand knækket? Hvis du har knækket en tand, er det vigtigt, at du kommer til tandlægen med det samme. Du kan ikke selv behandle en knækket tand, og det gavner ikke tanden, at du venter – tværtimod.

Hvad peger på, at min tand er beskadiget?

Din tand er beskadiget, når den tand, der er knækket, er ekstra følsom over for kulde og varme eller det gør ondt, når du tygger. En knækket tand kan også irritere tungen.

Der er risiko for, at skaden har påvirket tandnerven og de indre strukturer i den knækkede tand, hvis du oplever en vedvarende tandpine.

Hvordan behandler man en knækket tand?

Når du kommer ind til os, undersøger vi om tanden er knækket, og om tandnerven kan reddes med en rodbehandling. Hos børn er chancerne for at redde tanden uden rodbehandling større, hvis vi behandler tanden med det samme. Det er altså vigtigt både hos voksne og børn, at den knækkede tand bliver behandlet med det samme.

Vi behandler typisk den knækkede tand med plastfyldning til at dække afknækkede dele. Hvis nerven er beskadiget, kan en rodbehandling som sagt være nødvendig. Hvis der er knækket meget af tanden kan det blive nødvendigt med en krone. Hvis tanden er rodbehandlet vil man altid anbefale en krone.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det kan være en god idé at skylle munden med lunkent vand eller Klorhexidin. Du kan også få et tandkit på apoteket, som du kan bruge til at dække og beskytte den knækkede tand med, indtil du skal til tandlægen.

Du er velkommen til at ringe til os med det samme, så du kan fortælle om din tandskade og få akut tandlægevejledning.

Ring til os på 49 21 02 48.

KOM TIL TANDLÆGE I

HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

Vores lille klinik er præget af ro samt en afslappet, uformel og god stemning. Vi giver en omsorgsfuld og professionel behandling. Det er vores førsteprioritet at bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende og genopbyggende.

Ny patient

Du er meget velkommen til at blive patient hos os.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 vil du opleve åbenhed, god kontakt og klar kommunikation, da det i vores optik er den bedste måde at indfri dine ønsker og forventninger.

Hvis du ønsker at få overblik over dit behandlingsbehov, tilbyder vi dig en udførlig oversigt over dine “risikotænder” med behandlingsmuligheder og eventuelle økonomiske konsekvenser.

Når du vælger os, som din tandlæge i Helsingør tager vi os god tid til dig, så du kan føle dig tryg.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I VORES KLINIK, HVOR VI UDFØRER STORT SET ALLE BEHANDLINGER.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører lige præcis det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi med det samme!

ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-15:30
Onsdag
08:00-15:30
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-14:00
TANDLÆGERNE
STRANDGADE 75

Strandgade 75B 1
3000 Helsingør

Telefon: 49 21 02 48
Email: tandklinikken@strandgade75.dk

CVR nr. 33 03 20 21