Helsingør
TANDLÆGERNE
BEKKER-GREGERSEN
TANDLÆGERNE STRANDGADE 75
HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

RODBEHANDLING

En rodbehandling er nødvendig, hvis tandens nerve er gået til grunde eller er på vej til at dø. Ofte vil tandnerven dø som følge af en betændelse. Nogle gange vil det være nødvendigt at lave rodbehandlingen, mens betændelsestilstanden står på.

Der kan være flere årsager til, at tandnerven er død. Her er de mest almindelige.

  • Hul i tanden (caries). Alt afhængig af hvor stort cariesangrebet er, og hvor tæt det er på tandens nerve, kan syre og affaldsprodukter dannet af bakterier trænge gennem tandens hårde væv og påvirke nerven.

  • Tanden har fået et slag (traume), som har forårsaget nervens død. Måske er tanden ligefrem knækket pga. slaget, eller måske fremstår den helt intakt. Slaget kan give en blødning i tandens pulpakammer. Størknet blod i tandens indre kan skinne igennem og give tanden et blåligt skær.

  • Hvis tanden har gennemgået en større behandling. Fx hvis der for nyligt er sat en krone på den, eller der er lavet en stor fyldning i den. I dette tilfælde kan nerven blive så generet af den ydre påvirkning, at den begynder at gøre ondt, og i sidste ende dør nerven.

Rodbehandling

Få en rodbehandling i Helsingør

Hos Tandlægerne Strandgade 75 kan vi gøre dine tænder sunde. Bestil tid til en almindelig tandbehandling, så vi kan se, hvad der er brug for af behandlinger.

Kontakt os i klinikken på 49 21 02 48 eller skriv via kontaktformularen.

Hold tænderne rene i hverdagen

Når dine tænder har fået en afpudsning, bliver de rene og glatte. Det gør det ikke kun sværere for bakterier at sætte sig fast, det bliver også nemmere for dig at holde dine tænder rene i hverdagen.

Vi kan vise dig, hvordan du bruger tandtråd, tandbørste og tandstikker, eller vi kan snakke sammen om betydningen af rygning og kost.

KOM TIL TANDLÆGE I

HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

Vores lille klinik er præget af ro samt en afslappet, uformel og god stemning. Vi giver en omsorgsfuld og professionel behandling. Det er vores førsteprioritet at bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende og genopbyggende.

Ny patient

Du er meget velkommen til at blive patient hos os.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 vil du opleve åbenhed, god kontakt og klar kommunikation, da det i vores optik er den bedste måde at indfri dine ønsker og forventninger.

Hvis du ønsker at få overblik over dit behandlingsbehov, tilbyder vi dig en udførlig oversigt over dine “risikotænder” med behandlingsmuligheder og eventuelle økonomiske konsekvenser.

Når du vælger os, som din tandlæge i Helsingør tager vi os god tid til dig, så du kan føle dig tryg.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I VORES KLINIK, HVOR VI UDFØRER STORT SET ALLE BEHANDLINGER.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører lige præcis det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi med det samme!

ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-15:30
Onsdag
08:00-15:30
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-14:00
TANDLÆGERNE
STRANDGADE 75

Strandgade 75B 1
3000 Helsingør

Telefon: 49 21 02 48
Email: tandklinikken@strandgade75.dk

CVR nr. 33 03 20 21