Helsingør
TANDLÆGERNE
BEKKER-GREGERSEN
TANDLÆGERNE STRANDGADE 75
HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

TANDKRONE I HELSINGØR

Hvad er en tandkrone?

Hvis en tand er ødelagt i sådan en grad, at en almindelig plast- eller sølvfyldning ikke er tilstrækkelig, kan man genopbygge og forstærke tanden ved at give den en tandkrone i Helsingør.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 benytter vi fuld-keramiske kroner af mærket E-maks, som giver et højt æstetisk udseende.

Hvordan laver man en tandkrone?

Man laver kronen i tre faser: præparation, aftryk og cementering.

  • Præparation: Først tilsliber vi resterne af tanden, så den fremtidige krone kan sidde pænt, stabilt og tætsluttende.

  • Aftryk: Efter tilslibningen tager vi et silikoneaftryk af strukturen og sender den til en tandtekniker. Ud fra aftrykket producerer vi den endelige krone i guld eller porcelæn.

  • Cementering: Teknikeren sender den færdiglavede krone tilbage til tandlægen, der cementerer kronen. Herefter sidder kronen som en beskyttende hætte over den gamle tand.

Hvad bliver slutresultatet?

Med keramiske materialer kan man opnå et flot kosmetisk resultat, der ikke kan skelnes fra en rigtig tand. Med andre ord: Det ligner en rigtig tand!

Hvornår er det nødvendigt med en opbygning?

I visse tilfælde kan der være så lidt væv tilbage af tanden, at det er nødvendigt med det, der kaldes en opbygning, for at få tilstrækkeligt fæste til kronen.

Princippet er det, at man bygger en stub op fx med forankring i tandens rodkanaler. Vi cementerer kronen oven på denne stub og resten af tanden. En opbygning kan vi alt efter forholdene fremstille i plast eller guld.

Bestil tid i dag

Hvis vi skal genopbygge og forstærke din tand ved at give den en krone, så er du velkommen til at kontakte os for tidsbestilling. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og vejleder dig til den rigtige behandling.

Ring til Tandlægerne på Strandgade 75 på telefon 49 21 02 48 eller skriv til os via kontaktformularen.

KOM TIL TANDLÆGE I

HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

Vores lille klinik er præget af ro samt en afslappet, uformel og god stemning. Vi giver en omsorgsfuld og professionel behandling. Det er vores førsteprioritet at bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende og genopbyggende.

Ny patient

Du er meget velkommen til at blive patient hos os.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 vil du opleve åbenhed, god kontakt og klar kommunikation, da det i vores optik er den bedste måde at indfri dine ønsker og forventninger.

Hvis du ønsker at få overblik over dit behandlingsbehov, tilbyder vi dig en udførlig oversigt over dine “risikotænder” med behandlingsmuligheder og eventuelle økonomiske konsekvenser.

Når du vælger os, som din tandlæge i Helsingør tager vi os god tid til dig, så du kan føle dig tryg.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I VORES KLINIK, HVOR VI UDFØRER STORT SET ALLE BEHANDLINGER.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører lige præcis det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi med det samme!

ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-15:30
Onsdag
08:00-15:30
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-14:00
TANDLÆGERNE
STRANDGADE 75

Strandgade 75B 1
3000 Helsingør

Telefon: 49 21 02 48
Email: tandklinikken@strandgade75.dk

CVR nr. 33 03 20 21