Helsingør
TANDLÆGERNE
BEKKER-GREGERSEN
TANDLÆGERNE STRANDGADE 75
HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

TANDBLEGNING I HELSINGØR

Få hvidere tænder

Tandblegning indbefatter at gøre tænder hvidere, og da tænders kosmetiske udtryk for mange mennesker udgør en vigtig del af deres samlede udseende, er tandblegning en form for kosmetisk tandbehandling, som mange får foretaget.

Med tandblegning i Helsingør kan vi heldigvis give dig de hvide tænder, du ønsker dig.

Intern og ekstern tandblegning

Der findes både teknikker til at foretage tandblegning i Helsingør på klinik og i hjemmet.

Intern tandblegning er den form for tandblegning, der foretages indvendigt i en tand, mens ekstern tandblegning henviser til det at blege tanden udefra.

Centralt for begge typer tandblegning er ønsket om at komme misfarvninger til livs. Enten misfarvninger som skyldes behandlinger eller indre faktorer (intern blegning) eller misfarvninger som skyldes udefrakommende faktorer såsom rygning og visse mad- og drikkevarer (ekstern tandblegning).

Intern tandblegning foretages ofte på rodbehandlede tænder, som efter behandling har udviklet en mørk eller grålig farve. Blegningen foretages ved at tilføre nervekammeret inde i tanden et blegemiddel, og denne procedure gentages indtil det ønskede resultat er opnået. Intern tandblegning er også anvendeligt på tænder, som har været udsat for indre blødninger – typisk i forbindelse med et slag.

Ekstern tandblegning er den mest anvendte og udbredte form for tandblegning, og i det følgende vil vi præsentere dig for hjemmeblegning, hvorpå denne blegning kan foretage.

Hjemmeblegning – foretag selv din tandblegning

Med hjemmeblegning får du fremstillet et personligt sæt af blegeskinner ud fra dit tandaftryk, som tages på klinikken.

Disse blegeskinner skal du tilføre en mængde blegegel og derefter sætte på dine tænder. Præcis hvor meget gel, samt hvor ofte og hvor længe, du skal benytte blegeskinnerne, instruerer og informerer vi dig om på klinikken, inden du påbegynder blegningen.

Fordelen ved hjemmeblegning er, at du selv foretager blegningen i dine vante omgivelser. Dermed slipper du for at bruge tid i tandlægestolen, og tandblegningen kan foretages enten om dagen eller om natten.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om mulighederne for tandblegning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dine spørgsmål og vejleder dig i processen til et flot smil.

Ring til klinikken på 49 21 02 48 eller kontakt os via kontaktformularen.

KOM TIL TANDLÆGE I

HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

Vores lille klinik er præget af ro samt en afslappet, uformel og god stemning. Vi giver en omsorgsfuld og professionel behandling. Det er vores førsteprioritet at bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende og genopbyggende.

Ny patient

Du er meget velkommen til at blive patient hos os.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 vil du opleve åbenhed, god kontakt og klar kommunikation, da det i vores optik er den bedste måde at indfri dine ønsker og forventninger.

Hvis du ønsker at få overblik over dit behandlingsbehov, tilbyder vi dig en udførlig oversigt over dine “risikotænder” med behandlingsmuligheder og eventuelle økonomiske konsekvenser.

Når du vælger os, som din tandlæge i Helsingør tager vi os god tid til dig, så du kan føle dig tryg.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I VORES KLINIK, HVOR VI UDFØRER STORT SET ALLE BEHANDLINGER.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører lige præcis det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi med det samme!

ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-15:30
Onsdag
08:00-15:30
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-14:00
TANDLÆGERNE
STRANDGADE 75

Strandgade 75B 1
3000 Helsingør

Telefon: 49 21 02 48
Email: tandklinikken@strandgade75.dk

CVR nr. 33 03 20 21