footer-part3-bg

Tandlægerne Strandgade 75

Helsingørs hyggeligste tandklinik

Tandblegning2018-09-11T10:28:32+00:00

Tandblegning i Helsingør

Få hvidere tænder

Tandblegning indbefatter at gøre tænder hvidere, og da tænders kosmetiske udtryk for mange mennesker udgør en vigtig del af deres samlede udseende, er tandblegning en form for kosmetisk tandbehandling, som mange får foretaget.

Med tandblegning i Helsingør kan vi heldigvis give dig de hvide tænder, du ønsker dig.

BESTIL TID

 

Intern og ekstern tandblegning

Der findes både teknikker til at foretage tandblegning i Helsingør på klinik og i hjemmet.

Intern tandblegning er den form for tandblegning, der foretages indvendigt i en tand, mens ekstern tandblegning henviser til det at blege tanden udefra.

Centralt for begge typer tandblegning er ønsket om at komme misfarvninger til livs. Enten misfarvninger som skyldes behandlinger eller indre faktorer (intern blegning) eller misfarvninger som skyldes udefrakommende faktorer såsom rygning og visse mad- og drikkevarer (ekstern tandblegning).

Intern tandblegning foretages ofte på rodbehandlede tænder, som efter behandling har udviklet en mørk eller grålig farve. Blegningen foretages ved at tilføre nervekammeret inde i tanden et blegemiddel, og denne procedure gentages indtil det ønskede resultat er opnået. Intern tandblegning er også anvendeligt på tænder, som har været udsat for indre blødninger – typisk i forbindelse med et slag.

Ekstern tandblegning er den mest anvendte og udbredte form for tandblegning, og i det følgende vil vi præsentere dig for to måder, hvorpå denne blegning kan foretages: Klinikblegning og hjemmeblegning.

Klinikblegning

Med klinikblegning får du bleget dine tænder af os, mens du er i klinikken. Her lægges en blegegel på dine tænder og herved opstår effekten.

Fordelen ved klinikblegning er, at du opnår hurtige resultater, da du allerede efter én behandling vil kunne se, at dine tænder er blevet markant hvidere.

tandblegning i helsingør med flot resultat

 

Hjemmeblegning – foretag selv din tandblegning

Med hjemmeblegning får du fremstillet et personligt sæt af blegeskinner ud fra dit tandaftryk, som tages på klinikken.

Disse blegeskinner skal du tilføre en mængde blegegel og derefter sætte på dine tænder. Præcis hvor meget gel, samt hvor ofte og hvor længe, du skal benytte blegeskinnerne, instruerer og informerer vi dig om på klinikken, inden du påbegynder blegningen.

Fordelen ved hjemmeblegning er, at du selv foretager blegningen i dine vante omgivelser. Dermed slipper du for at bruge tid i tandlægestolen, og tandblegningen kan foretages enten om dagen eller om natten.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om mulighederne for tandblegning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dine spørgsmål og vejleder dig i processen til et flot smil.

Ring til klinikken på 49 21 02 48 eller kontakt os via kontaktformularen.