Helsingør
TANDLÆGERNE
BEKKER-GREGERSEN
TANDLÆGERNE STRANDGADE 75
HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

OM OS

Klinikkens historie

Tandlægerne på Strandgade 75 er din lokale tandlæge i Helsingør og går langt tilbage. Der har været udført behandlinger på klinikken siden år 1900. Klinikken lå oprindeligt i det nu nedrevne “skibet”.

Her har været flere forskellige tandlæger siden år 1900. Først var der Tandlæge frk. Brandt, der omkring år 1920 solgte klinikken til Tandlæge Sørensen (sønnen). Herefter overtog faren, som kom fra Lolland Falster.

I år 1932 solgte tandlæge Sørensen så til tandlæge Overgaard.

I 1940 flyttede klinikken til de nuværende lokaler på Strandgade 75, og i 1956 blev klinikken solgt til tandlæge Vagn Morsing, som flere af klinikkens patienter er startet hos.

I 1965 overtog tandlæge Johan Münster-Swendsen klinikken, som han havde i cirka 45 år inden tandlæge Flemming Bekker-Gregersen i 2010 købte klinikken.

Vores mål

Vores mål er at tilbyde kvalitetsbehandling efter nye og gennemtestede metoder. Samtidig bestræber vi os på at drage omsorg for den enkelte patient. Der skal være tid nok til, at du som patient kan føle dig tryg.

Lokaler og apparaturer er løbende blevet moderniseret, så vi til enhver tid opfylder kravene til tandklinikker. Da vi overtog klinikken i sommeren 2010, fik vi installeret digitalt journalsystem og røngten.

Seneste tiltag er vores nye, behagelige tandlægestole, som vi har købt, fordi komfort for den enkelte patient er vigtig.

Tandlægerne Strandgade 75 stræber efter at være den hyggeligste tandklinik i Helsingør

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og bringe dig tilbage i rutinen med jævne tandlægebesøg, så vi kan holde dine tænder sunde og flotte.

Tandlæge

Klinikkens historie

Uddannet tandlæge 2006
Flemming har arbejdet i privat praksis i Hørsholm, Køge og Hellerup inden han i 2010 købte egen praksis på Strandgade i Helsingør.

Flemming arbejder inden for almindelig tandpleje og har derudover specialiseret sig inden for især kirurgi, hvor han blandt andet har fungeret som kirurgisk konsulent på andre tandklinikker. Desuden har Flemming undervist på Tandlægeskolen i København fra 2008-2012.

Flemming er gift med Pernille og bor i lokalområdet.
Efteruddannelser: Tandlægeforeningens diplomudannelse i almen oral kirurgi 2016. Implant Academy i København 2018. Master udannelse i implantologi og blødtvævskirurgi i Los Angeles 2021-2022.

Klinikassistent

Jane Dalgaard

Jane har været ansat på klinikken siden 2017 og det vil oftes være hende du møder i telefonen når du skal booke en tid.

Tandlæge

Kristine Mejnholt

Uddannet Tandlæge i 2013.
Har erfaring både inden for børnetandplejen og privat praksis. Har arbejdet i Espergærde de sidste mange år.

Har diplomuddannelse inden for keramiske kroner og broer samt genopbygning af det slidte tandsæt og bidhævning. Arbejder både estetisk og kosmetisk.

Uddannet tandplejer 2002 og har mange års erfaring med behandling af parodontitis.

Er altid glad, rolig og god til patienter med tandlægeskræk.

KOM TIL TANDLÆGE I

HELSINGØRS HYGGELIGSTE TANDKLINIK

Vores lille klinik er præget af ro samt en afslappet, uformel og god stemning. Vi giver en omsorgsfuld og professionel behandling. Det er vores førsteprioritet at bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende og genopbyggende.

Ny patient

Du er meget velkommen til at blive patient hos os.

Hos Tandlægerne Strandgade 75 vil du opleve åbenhed, god kontakt og klar kommunikation, da det i vores optik er den bedste måde at indfri dine ønsker og forventninger.

Hvis du ønsker at få overblik over dit behandlingsbehov, tilbyder vi dig en udførlig oversigt over dine “risikotænder” med behandlingsmuligheder og eventuelle økonomiske konsekvenser.

Når du vælger os, som din tandlæge i Helsingør tager vi os god tid til dig, så du kan føle dig tryg.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I VORES KLINIK, HVOR VI UDFØRER STORT SET ALLE BEHANDLINGER.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører lige præcis det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi med det samme!

ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-15:30
Onsdag
08:00-15:30
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-14:00
TANDLÆGERNE
STRANDGADE 75

Strandgade 75B 1
3000 Helsingør

Telefon: 49 21 02 48
Email: tandklinikken@strandgade75.dk

CVR nr. 33 03 20 21