Om os2018-09-11T10:28:31+00:00

Om os

Klinikkens historie

Tandlægerne på Strandgade 75 er din lokale tandlæge i Helsingør og går langt tilbage. Der har været udført behandlinger på klinikken siden år 1900. Klinikken lå oprindeligt i det nu nedrevne “skibet”.

Her har været flere forskellige tandlæger siden år 1900. Først var der Tandlæge frk. Brandt, der omkring år 1920 solgte klinikken til Tandlæge Sørensen (sønnen). Herefter overtog faren, som kom fra Lolland Falster.

I år 1932 solgte tandlæge Sørensen så til tandlæge Overgaard.

I 1940 flyttede klinikken til de nuværende lokaler på Strandgade 75, og i 1956 blev klinikken solgt til tandlæge Vagn Morsing, som flere af klinikkens patienter er startet hos.

I 1965 overtog tandlæge Johan Münster-Swendsen klinikken, som han havde i cirka 45 år inden tandlæge Flemming Bekker-Gregersen i 2010 købte klinikken.

Vores mål

Vores mål er at tilbyde kvalitetsbehandling efter nye og gennemtestede metoder. Samtidig bestræber vi os på at drage omsorg for den enkelte patient. Der skal være tid nok til, at du som patient kan føle dig tryg.

Lokaler og apparaturer er løbende blevet moderniseret, så vi til enhver tid opfylder kravene til tandklinikker. Da vi overtog klinikken i sommeren 2010, fik vi installeret digitalt journalsystem og røngten.

Seneste tiltag er vores nye, behagelige tandlægestole, som vi har købt, fordi komfort for den enkelte patient er vigtig.

Tandlægerne Strandgade 75 stræber efter at være den hyggeligste tandklinik i Helsingør 😉

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og bringe dig tilbage i rutinen med jævne tandlægebesøg, så vi kan holde dine tænder sunde og flotte.

Tandlæge

Flemming Bekker-Gregersen

Klinikassistent

Jane Dalgaard